Nieuwsberichten

mei 16, 2015
Dokter Professor Robert Thomas (Bedford Hospital, United Kingdom), is de wetenschappelijke ontwikkelaar van Pomi-T. In dit TV interview van het Briste Tonight Programme vertelt hij over de achtergrond van Pomi-T. Het programma Tonight Programme besteedde in deze aflevering aandacht aan de positieve invloed die voeding kan hebben op ons welzijn. En specifiek de invloed van voeding op kanker. En dat is nu precies waar Pomi-T over gaat: naast een gezond leefpatroon kunnen de natuurlijke stoffen van Pomi-T een positieve werking hebben op de rem van kankercellen.
april 18, 2015
De ingrediënten van Pomi-T zijn niet toevallig gekozen en spelen ze allemaal hun eigen rol om de weerstand te verhogen. Dit kon je al zien in het filmpje dat we eerder hebben gedeeld.
april 11, 2015
Een regelmatige controle kan ervoor zorgen dat prostaatkanker in een vroeg stadium herkend wordt, wat de kans op genezing een stuk groter maakt. Lees hier meer over een onderzoek door de huisarts en wanneer een dergelijk onderzoek zinvol kan zijn. En lees hier hoe je prostaatkanker kan helpen voorkomen met Pomi-T.
januari 23, 2015
Onderzoek naar prostaatkanker is straks gedeeltelijk mogelijk met een computer, in plaats van alleen met een radioloog, volgens het Radboudumc. En dat is essentieel voor de inzet van bevolkingsonderzoek naar prostaatkanker.